U bevindt zich hier:
|

 

FBZ > Actueel > Nieuws
Lokale actiecomités bereiden acties Cao Ziekenhuizen voor
12 juni 2019

Bij de ziekenhuizen vormen groepen werknemers op dit moment lokale actiecomités die de acties in hun ziekenhuis voor de komende tijd voorbereiden. En misschien ook al bij uw ziekenhuis. Voor alle werknemers is een goede cao van belang, zodat het aantrekkelijk blijft om in het ziekenhuis te werken. Daarom is de campagneslogan Goede cao = goede zorg. Vindt u een goede cao ook belangrijk, neem dan contact op met het actiecomité in uw ziekenhuis. Hoe meer werknemers meedoen, hoe beter samen de actie in uw ziekenhuis op touw gezet kan worden.

De eerste actieberaden met actieve werknemers zijn al op zeer korte termijn, en de ontwikkelingen gaan heel snel, dus volg vooral ook de berichtgeving en gezamenlijke uitnodigingen van FBZ, FNV, CNV en NU’91 in uw eigen ziekenhuis. En sluit u langs die weg aan bij de actie-organisatie. Samen staan we sterk.

Wat kunt u verwachten?
Tijdens een actieberaad legt u contact met collega’s uit uw eigen ziekenhuis om samen een actiegroep op te richten of het comité uit te breiden. Verder worden de mogelijkheden voor acties/activiteiten in kaart gebracht voor de aankomende periode en actiematerialen verstrekt.
De cao-onderhandelaars verstrekken de laatste informatie, zodat u helemaal up to date bent.

Aanmelden bij lokale actiecomité
Onderstaande bijeenkomsten zijn op dit moment bij ons bekend. Zodra er bijeenkomsten bijkomen, vullen we dit overzicht aan. Het is wel belangrijk dat u zich vooraf aanmeldt, dat kunt u het beste doen bij uw lokale actiecomité. De bijeenkomsten zijn met broodjes.


Vragen? Via bureau@fbz.nl kunt u contact opnemen met de onderhandelaar in uw regio. Meer weten over de achtergronden en waar op te letten? Lees over de ins en outs in onze actie FAQ.

Deel dit artikel