skip to Main Content

Contact

FBZ, vakbond voor zorgprofessionals

Als vakbond staan we klaar voor de bij ons aangesloten beroepsverenigingen en hun zorgprofessionals in dienstverband. Wil je iets vragen of belangrijks melden? Je kunt via het formulier op deze pagina contact met ons opnemen als je lid bent van een van deze beroepsverenigingen.

Je kunt je aansluiten via je beroepsvereniging

Anders dan bij andere vakbonden kan je niet rechtstreeks lid worden van FBZ. Je kunt je alleen aansluiten door lid te worden van een van onze beroepsverenigingen. De dienstverlening en activiteiten van FBZ zijn onderdeel van het lidmaatschapspakket van je vereniging. Namens onze verenigingen is FBZ partij bij de grote zorgcao’s en zorgen we voor de werknemersbelangen van tienduizenden zorgprofessionals. De kracht van het collectief maakt het verschil om jouw positie als werknemer te verstevigen.

Ben je zorgprofessional maar hoort je beroepsgroep niet bij FBZ?

Attendeer dan je vereniging zich vrijblijvend te oriënteren om partner te worden van FBZ. Aandacht voor werknemersbelangen versterkt de positie van je beroepsgroep. En je vereniging wordt opgenomen in onze cao’s. Op deze pagina lees je meer.

Voor persvragen

Journalisten kunnen contact opnemen met een van onze woordvoerders:

  • Sabine Peterink: 06-15893896
  • Marjolein Dekker: 06-20654522

Contactgegevens

T. 088 – 1344 111
E. bureau@fbz.nl

Postadres
Postbus 20058
3502 LB Utrecht

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 (Domus Medica, 5e etage)
3528 BL Utrecht

Routebeschrijving

Contactformulier

We nemen vanzelf snel contact met je op als je onderstaand contactformulier hebt ingevuld.    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden van Google zijn van toepassing.

    ×Close search
    Zoeken