skip to Main Content

Interactief webinar arbeidsrecht: do’s en don’ts bij nieuwe baan en arbeidsconflict

Rechtshulp

Het webinar op donderdagavond 26 november a.s. is voor leden in dienstverband van aangesloten verenigingen die de individuele arbeidsrechtelijke service van FBZ Rechtshulp collectief aan hun leden aanbieden. Leden ontvangen een uitnodiging van hun vereniging. Na aanmelding ontvangen ze een zoomlink en instructies van FBZ. Tijdens het webinar kunnen leden anoniem vragen stellen of reageren op polls.

Arbeidsjurist Marlies Welschen behandelt ditmaal twee veelvoorkomende onderwerpen:

Do’s en don’ts bij een nieuwe baan

Waarover kunnen leden onderhandelen bij het arbeidsvoorwaardengesprek? Hoe pakken ze dat aan en waar moeten ze zoal op letten voordat ze hun arbeidsovereenkomst tekenen? Aan de hand van voorbeelden krijgen leden waardevolle tips voor een goede start in een nieuwe baan.

Eerste hulp bij een arbeidsconflict

Onverwachts een slecht beoordelingsgesprek gehad en wil de werkgever ineens een verbetertraject afspreken? Of wil de werkgever dat iemand sneller re-integreert dan volgens de bedrijfsarts verstandig is? Dit zijn nog maar twee voorbeelden van situaties waarbij leden goed moeten weten wat hun rechten en plichten zijn. We behandelen praktijkcases die duidelijk maken waar leden zoal op moeten letten en waarmee ze grip krijgen op de situatie.

Kijk voor meer informatie op: www.fbz.nl/rechtshulp.

×Close search
Zoeken