skip to Main Content

Meld je aan voor online bijeenkomst over duurzame inzetbaarheid in ziekenhuizen

Ziekenhuizen

Hoe houd je alle ballen in de lucht en zorg je dat je vitaal en met plezier naar je werk blijft gaan? Dat is de rode draad in een online bijeenkomst over duurzame inzetbaarheid, die de Stichting Arbeidsmarkt Ziekenhuizen (StAZ) op 23 mei van 09.00-10.15 uur organiseert. Werk je in een algemeen ziekenhuis of revalidatie-instelling? Dan kun je de online bijeenkomst gratis bijwonen.

In de StAZ maken werkgevers- en werknemersorganisaties, waaronder ook FBZ, zich samen sterk voor een aantrekkelijke arbeidsmarkt in algemene ziekenhuizen en revalidatie-instellingen. De afgelopen tijd vonden in diverse ziekenhuizen informatiebijeenkomsten plaats over duurzame inzetbaarheid. Deze werden zo goed bezocht dat op 23 mei een online sessie plaatsvindt.

Wat kun je verwachten van de online bijeenkomst?

Tijdens de online bijeenkomst vertelt de StAZ je meer over de mogelijkheden die kunnen bijdragen aan jouw duurzame inzetbaarheid, zoals coaching, mantelzorgondersteuning en toekomstbestendig roosteren. De online bijeenkomst is zowel bedoeld voor zorgmedewerkers als voor OR-leden, HR- en arboprofessionals in algemene ziekenhuizen en revalidatie-instellingen.

Interesse? Meld je aan.

×Close search
Zoeken