skip to Main Content

FBZ is op zoek naar een onderhandelaar arbeidsvoorwaarden

FBZ is samen met de LAD op zoek naar een onderhandelaar arbeidsvoorwaarden (40 uur). Ben of ken jij een deskundige belangenbehartiger op het gebied van arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en arbeidsmarkt en ligt je hart bij de zorgsector? Lees dan meer over deze vacature.

Wat ga je doen?

Je behartigt adequaat de sociaaleconomische belangen van een brede groep hoogopgeleide zorgprofessionals aan verschillende cao- en andere overlegtafels in de zorg. Je schakelt met aangesloten verenigingen, samenwerkingspartners en verbindt de belangen van de leden en bent voor hen een zichtbare, toonaangevende en proactieve onderhandelaar.

Wat verwachten we van je?

Je bent een veelzijdige onderhandelaar met minimaal drie jaar ervaring en een uitstekende netwerker. Je beweegt makkelijk in een complex veld en bedenkt oplossingen voor de wensen en belangen van onze brede achterban. Je bent in staat mensen te verbinden, met een duidelijk resultaat voor ogen. Het bedenken van een onderhandelingsstrategie is voor jou een uitdaging, maar je voert die strategie ook met evenveel plezier uit. Je bent behendig in het inschatten en formuleren van mogelijkheden in onderhandelingen, in het aangaan van relaties en verwerven van posities die voor de leden van belang zijn. Je bent creatief, hebt oog voor politiek-maatschappelijke belangen en werkt goed samen. Onder dynamische omstandigheden houd je het hoofd koel en kun je snel schakelen en prioriteiten stellen. Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau.

Wat stellen we daar tegenover?

Een veelzijdige, zelfstandige functie in een informele, collegiale werksfeer met een marktconform salaris (afhankelijk van niveau en ervaring minimaal 5.807 en maximaal 7.381 euro), plus een maandsalaris vakantietoeslag en 2¼% eindejaarsuitkering. Je werkt in een team met negen onderhandelaars. De lijnen in onze organisatie zijn kort en informeel, zodat je snel kunt schakelen.

Interesse?

Stuur dan vóór maandag 3 juli 2023 je motivatie met cv aan drs. Caroline van den Brekel (directeur FBZ en LAD), Postbus 20058, 3502 LB Utrecht of per e-mail naar hr@fbz.nl. De eerste gespreksronde staat gepland op dinsdag 4 juli (ochtend). Het tweede gesprek vindt  plaats op maandag 10 juli (middag). Heb je behoefte aan meer informatie, neem dan contact op met Rob Koster, Hoofd Collectieve Belangenbehartiging via 088-13 44 100.

Acquisitie n.a.v. deze vacaturetekst wordt niet op prijs gesteld.

×Close search
Zoeken