skip to Main Content

Nieuwe factsheet Samen krijgen we meer voor elkaar

De beroeps(vereniging) ondersteunt leden vakinhoudelijk, FBZ zorgt voor de randvoorwaarden. Zo zorgen we er samen voor dat leden hun werk goed uit kunnen voeren. Voor welke onderwerpen maken wij ons sterk? Van welke voordelen kunnen leden zoal gebruikmaken? Het dienstverleningspakket van FBZ breidt steeds verder uit. In de nieuwe factsheet Samen krijgen we meer voor elkaar zoomen we in op belangrijkste zaken.

Oog voor uw belangen

FBZ vertegenwoordigt dag in dag uit de collectieve werknemersbelangen van tienduizenden artsen, paramedici en andere hoogopgeleide (zorg) professionals. Aan cao-tafels en bij het overleg met werkgevers van instellingen overal in het land. We zijn een stevige cao-partij waar niemand om heen kan. We oefenen landelijke invloed uit op het pensioen, ondersteunen bij kwesties rondom functiewaardering en stimuleren een evenwichtige arbeidsmarkt via de arbeidsmarktfondsen. Onze onderhandelaars spannen zich tot het uiterste in om te komen tot goede arbeidsvoorwaarden.

Deskundige rechtshulp

We zijn gestart met FBZ Rechtshulp voor vijf federatiepartners, een nieuw aanbod van FBZ: individuele juridische dienstverlening voor zorgprofessionals in dienstverband. Het geldt uitsluitend voor professionals die lid zijn van een bij FBZ aangesloten (beroeps)vereniging. Onze juridische experts kennen hun arbeidsvoorwaarden en rechten als geen ander. Daardoor zijn ze verzekerd van deskundige juridische bijstand. Onze experts ondersteunen, adviseren en begeleiden bij arbeidsgerelateerde vragen en kwesties. Indien nodig gaan zij mee naar de kantonrechter.

×Close search
Zoeken