U bevindt zich hier:
|

 

FBZ > 
FBZ
Werknemersorganisatie FBZ bestaat uit tal van beroepsverenigingen, vooral in de zorg. Zij hebben samen 32.000 leden. Daarmee vertegenwoordigt FBZ de arbeidsvoorwaarden van een zeer brede groep hoogopgeleide professionals, o.a. artsen, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, psychologen en vaktherapeuten.
Blik op de week

Ledenraadpleging Cao Ziekenhuizen gestart

De ledenraadpleging voor het principeakkoord Cao Ziekenhuizen is gestart. De komende weken raadplegen de FBZ-verenigingen met leden onder deze cao hun achterban.

Nieuws
Nog geen akkoord voor Cao Gehandicaptenzorg
De cao-partijen van de Cao Gehandicaptenzorg zijn op 23 mei weer bij elkaar gekomen voor verder overleg, maar dat heeft nog niet geleid tot een akkoord.
Constructief overleg Cao Jeugdzorg
Op 23 mei is in een constructieve sfeer onderhandeld over een nieuwe Cao Jeugdzorg. FBZ hoopt binnenkort tot overeenstemming te komen.
Onderhandelaarsakkoord Cao GGZ
FBZ heeft op 24 mei samen met FNV, CNV en NU’91 een onderhandelaarsakkoord bereikt met GGZ Nederland over een nieuwe Cao GGZ.
Vertraging bij cao-onderhandelingen Gehandicaptenzorg door koerswijziging CNV
FNV Zorg & Welzijn, NU’91 en FBZ zijn verbaasd over de opstelling van CNV bij de Gehandicaptenzorg-onderhandelingen.
Constructief overleg Cao GGZ
Op 8 en 9 mei vond opnieuw een constructief overleg plaats over de Cao GGZ. Het volgende overleg staat gepland op 24 mei.
FBZ-achterban stemt in met Cao NU
Een meerderheid van de leden van de FBZ-verenigingen heeft ingestemd met het onderhandelaarsakkoord voor de nieuwe Cao Nederlandse Universiteiten. 
Federatiepartners
70128d42-67f0-4167-982e-15db96566b16
Agenda
Bestuursvergadering FBZ
Algemene Vergadering FBZ