skip to Main Content

Webinar voor medewerkers gehandicaptenzorg over vitaliteit en werkplezier

ArbeidsmarktGehandicaptenzorg

Werk je in de gehandicaptenzorg en wil je jouw medewerkers vitaal en met plezier aan het werk houden? Volg dan op woensdag 31 januari het webinar ´Vitaal en met plezier aan het werk; samen komen we verder´ van StAG. 

StAG organiseert dit webinar om medewerkers in jouw organisatie vitaal en met werkplezier aan het werk te houden. Daarvoor hebben wij enkele bijzondere projecten ontwikkeld waar we je tijdens dit webinar meer over vertellen. Deze projecten zijn een gezamenlijk initiatief van de vakbonden en werkgevers in de gehandicaptenzorg en worden kosteloos aangeboden. We nodigen je van harte uit deze kans niet te laten liggen en om mee te doen met de projecten.

Aanmelden?

Tijdens het webinar gaan we in gesprek over hoe we het werk voor jou en je collega´s nog aangenamer kunnen maken en hoe we iedereen in de organisatie enthousiast krijgen voor deze projecten. Kom naar het webinar en werk samen met ons aan vitale medewerkers in de gehandicaptenzorg die met plezier hun werk doen. Aanmelden doe je via dit aanmeldformulier. Het webinar duurt van 09.30 uur tot 11.00 uur.  Als je je hebt aangemeld, ontvang je binnenkort een Teamslink voor deelname.

Over StAG

De Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg (StAG) is een samenwerkingsverband van sociale partners in de branche gehandicaptenzorg, waaronder FBZ. Doel is een bijdrage te leveren aan een aantrekkelijke en gezonde branche om in te werken. Met professionele, vitale medewerkers en organisaties en een goed arbeidsklimaat. Meer weten? www.arbeidsmarktgehandicaptenzorg.nl.

×Close search
Zoeken