skip to Main Content

Mini-webinars voor medewerkers gehandicaptenzorg tegen overbelasting

GehandicaptenzorgGezondenveiligwerken

Een baan in de gehandicaptenzorg vergt veel fysieke inspanning. Zo kun je kampen met allerlei fysieke klachten. Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ organiseert arbeidsmarktfonds StAG in december vier gratis mini-webinars om overbelasting te voorkomen. Je krijgt bruikbare tools die je helpen om fit en vitaal te blijven.

Tijdens de webinars wordt onder meer ingegaan op een checklist die de fysieke belasting in je organisatie in kaart brengt, praktijkrichtlijnen omtrent overbelasting én hoe je respectievelijk gezonde versus schadelijke leefgewoonten aan- of afleert.

Meer informatie en aanmelden?

De presentatie van de webinars is in handen van Nico Knibbe, bewegingswetenschapper bij en mede-eigenaar van LOCOmotion. Deze netwerkorganisatie maakt zich sterk voor gezond en ergonomisch werk in de zorg. Knibbe: `Leg je benen op je bureau, neem een kop koffie en wij helpen jou in een kwartier (weer) op gang.’

Je kan je op de website van Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg aanmelden voor een van de webinars op 12, 14, 18 en 20 december 2023 (9.00-9.15 uur).

Over de StaG

De Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg (StAG) is een samenwerkingsverband van sociale partners in de branche gehandicaptenzorg, waaronder FBZ. Doel is een aantrekkelijke en gezonde branche om in te werken. Met professionele, vitale medewerkers en organisaties en een goed arbeidsklimaat.

×Close search
Zoeken