skip to Main Content

Handige keuzehulp voor gebruik van balansbudget in de ggz

GGZ

Als je op 1 juli bij een ggz-organisatie in dienst bent of op jou de Cao GGZ van toepassing is in je arbeidsovereenkomst, dan kan je gebruikmaken van het balansbudget uit de Cao GGZ. Bedenk goed waar jij het meest aan hebt als het gaat om jouw gezondheid en werkplezier. Geef je je keuze vóór 1 juli door aan P&O van je instelling?  

Je kunt zelf kiezen waar je dit budget aan besteedt. Zo kun je kiezen uit een cursus of opleiding om jezelf te ontwikkelen, extra vrije tijd voor jouw werk-privébalans of uitbetaling van een geldbedrag. Jij bepaalt wat het beste middel is om gezond en met plezier te blijven werken. Alleen als je dit kalenderjaar gebruikmaakt van het generatiepact heb je deze mogelijkheden niet.

De keuzehulp

Sociale partners van O&O-fonds GGZ (waaronder FBZ) hebben een handige tool ontwikkeld die je helpt bij het maken van je keuze, namelijk de keuzehulp balansbudget. Door in deze tool op de tabbladen te klikken, zie je snel de gevolgen van de drie keuzes. Door je werkuren per week en salaris in te vullen, krijg je direct een duidelijk beeld over wat de keuzes jou opleveren.

Bereken jouw situatie in de app!

Met de keuzehulp balansbudget kun je gericht een keuze maken hoe je jouw budget wil besteden. De balansbudgettool is nu ook beschikbaar in de cao-app. De tool geeft je eenvoudig inzicht in jouw budget en de keuzes die je kunt maken. Ook laat het de gevolgen van jouw keuzes zien, zodat je de deze goed in beeld hebt. Je kunt de app downloaden via onderstaande buttons.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de keuzehulp balansbudget? Informatie over de voordelen, voorwaarden en mogelijkheden van het Balansbudget staan in de brochure. Meer informatie over de app CAO GGZ vind je op de website van O&O fonds GGZ terug.

×Close search
Zoeken