skip to Main Content

Zorginspirator: in de zorg is meer mogelijk dan je denkt

Arbeidsmarkt

Ook als je druk bent, is het goed af en toe stil te staan bij jouw professionele groei. Met Zorginspirator.nl kom je snel achter de perspectieven voor jouw toekomst in de zorg.

Zorginspirator is er voor alle zorgwerknemers in de algemene en universitaire ziekenhuizen, VVT, ambulancezorg, ggz en gehandicaptenzorg.

Hoe het werkt

Via de tool kom je via enkele vragen over je huidige werksituatie en toekomstige wensen bij een aanbod van functies en opleidingen. Dat geeft herkenbare en verrassende inzichten. Met de  persoonlijkheidstesten kom je binnen een paar minuten meer te weten over jouw talenten en valkuilen. Met inzicht waar je op de werkvloer energie van krijgt, kan je gericht zoeken naar mogelijke vervolgopleidingen, cursussen en functieprofielen. Iedere zorgprofessional krijgt inzicht op maat.

Over zorginspirator

Het platform is in 2020 gelanceerd op initiatief van sociale partners in de zorg. Dat zijn de werkgeversorganisaties en werknemersorganisaties (waaronder FBZ) in: A+O VVT, OOfGGZ, SoFoKleS (Kamer UMC), StAG, StAZ en Ambulancezorg.nl. Het wordt ondersteund door het ministerie van VWS.

×Close search
Zoeken