skip to Main Content

Doe mee om het zzp-landschap in ziekenhuizen in kaart te brengen

ArbeidsmarktZiekenhuizen

Regelmatig zijn er signalen over een toenemend aantal flexwerkers in de zorg. Ook in de ziekenhuizen. Om hier meer zicht op te krijgen, doet arbeidsmarktfonds StAZ onderzoek naar de inhuur van externe krachten en de ervaringen daarmee van werknemers en van zzp’ers en gedetacheerden zelf. Werk jij in jouw team met zzp’ers of gedetacheerden, of ben je zelf zzp’er of gedetacheerd? Dan stellen we je input op prijs. 

Doe mee met de enquête
De vragenlijst begint met enkele vragen over je huidige functie en aanstellingsvorm. De antwoorden worden volledig anoniem verwerkt en alleen gebruikt voor dit onderzoek. Het invullen duurt ongeveer 5 tot 10 minuten.

Over StaZ

De Stichting Arbeidsmarkt Ziekenhuizen (StAZ) is een samenwerkingsverband van werkgevers- en werknemersorganisaties (waaronder FBZ) in de ziekenhuisbranche op het gebied van arbeidsmarktbeleid. StAZ streeft naar een aantrekkelijke ziekenhuisbranche. Partijen ontplooien gezamenlijk activiteiten en verspreiden ontwikkelde producten op brancheniveau. Meer weten? www.staz.nl.

×Close search
Zoeken