skip to Main Content

Op zoek naar inspiratie voor je loopbaan?

Arbeidsmarkt

Aan het begin van een nieuw seizoen denken veel mensen na over nieuwe activiteiten in hun vrije tijd of in hun werk. Het is dan ook niet toevallig dat de Week van de Loopbaan in september is; dit jaar is dat de week van 14 september. Een goede aanleiding om je met de Zorginspirator te verdiepen in jouw loopbaanperspectieven in de zorg. 

Andere zorgfuncties

Je wilt je ontwikkelen en een nieuwe stap zetten in het werk, maar welke? Je werk verandert door reorganisatie of door technologische ontwikkelingen – verander je mee of ga je liever iets anders doen? Het werk valt je steeds zwaarder, kun je zo nog doorgaan? Er zijn allerlei redenen om te onderzoeken wat er voor jou nog meer mogelijk is in de zorg. Op de site van Zorginspirator vind je informatie over andere functies in het ziekenhuis, maar ook over functies in een ander soort zorginstelling. Ze staan allemaal van a tot z beschreven: de inhoud van de functie, maar ook welke kennis en vaardigheden ervoor nodig zijn. Ook vind je op Zorginspirator informatie over opleidingen, bij-, na- en opscholingen.

Aan de slag

Op Zorginspirator kun je ook van elke functie bekijken hoe die er in de toekomst uit gaat zien als gevolg van maatschappelijke ontwikkelingen en technologische innovaties en hoe je je daarop kunt voorbereiden. Op je persoonlijke account kun je je zorgprofiel vastleggen, je cv bijhouden of je gewerkte uren voor je BIG-(her)registratie berekenen.

Dus als je inspiratie zoekt voor jouw toekomst in de zorg, kijk dan op Zorginspirator en ga aan de slag.

×Close search
Zoeken