skip to Main Content

Nationale HR Zorg Award 2020: op zoek naar werkplezier in coronatijd

Arbeidsmarkt

Elke zorgorganisatie in Nederland kan meedoen aan de vierde Nationale HR Zorg Award. Bij deze speciale corona-editie wint niet één organisatie, maar worden álle ingestuurde projecten in de spotlights gezet. Want in dit ‘coronajaar’ heeft de héle zorg een bijzondere prestatie geleverd.

Werkplezier in coronatijd

FWG Progressional People is samen met Sabine Uitslag, stuwende kracht achter de beweging Werkplezier in de zorg, op zoek naar inspirerende verhalen over werkplezier in coronatijd. Natuurlijk heeft corona de zorg op zijn kop gezet en hebben zorgprofessionals het enorm zwaar (gehad). Maar er zijn ook vele mooie initiatieven ontstaan, die het werken in de zorg plezieriger hebben gemaakt. Een groot project, of een kleine actie van een paar collega’s: alles wat het werken in die moeilijke tijd maar een beetje lichter maakte. Én wat men ook in de toekomst wil vasthouden.

Een podium voor elke zorgbranche

Alle ingestuurde projecten zullen in de spotlights worden gezet en gedeeld met de gehele zorgsector. Onder meer op de Dag van het werkplezier in de zorg, op dinsdag 26 januari 2021. Eerst worden de komende maanden een aantal award-deelnemers bezocht en hun inspirerende verhaal vastgelegd op camera. Voor deze award wordt gezocht naar input uit álle branches. Want overal heeft corona impact gehad, in elke branche zijn bijzondere initiatieven ontstaan, maar niet elke branche heeft de afgelopen tijd evenveel aandacht gekregen.

Inschrijven kan tot dinsdag 26 januari 2021 via www.hrzorgaward.nl.

×Close search
Zoeken