skip to Main Content

Jeugdzorg Werkt! organiseert trainingen/workshops om werkdruk aan te pakken

Jeugdzorg

De aanpak van werkdruk is een van de speerpunten voor werknemers in de jeugdzorg. Daarom organiseert het platform Jeugdzorg werkt! gratis trainingen en workshops voor werknemers die onder de Cao Jeugdzorg vallen. 

Gratis training Focus op Veerkracht, start 11 september (vier dagdelen)

Hoe blijf je in balans ondanks een volle case-load, regeldruk en onzekerheid door corona? Ronald Huttinga, zélf uitvoerend jeugdzorgprofessional, ontwikkelde de methode FOCUS op veerkracht om anders om te gaan met werkstress. In deze training ervaar je hoe je invloed krijgt op jouw veerkracht. Deze training bestaat uit drie sessies en een opfrisbijeenkomst. De startdatum is 11 september.

Meer info en aanmelden

Gratis workshop: ontdek de kracht van waardering op 7 oktober

Oprechte waardering, begrip krijgen en gezien worden verhogen jouw werkplezier. En motiveren en stimuleren je om het beste uit jezelf te halen. Gun jij jezelf en je collega’s meer waardering? Wil je weten hoe je dat voor elkaar krijgt op jouw werkplek of binnen het team? Schrijf dan in voor de gratis workshop ‘De kracht van waardering’ van Lucas Swennen van het HappinessBureau op woensdag 7 oktober. Haal meer uit de workshop en kom samen met collega’s.

Meer info en aanmelden

Over het platform

In dit platform Jeugdzorg Werkt! werken FNV, CNV en FBZ en Jeugdzorg Nederland samen aan een sterke branche. Kijk voor meer informatie op de site van het platform.

×Close search
Zoeken