skip to Main Content

Kom naar de ‘slimme ochtenddienst’ op 14 maart

UMC

Hoe maak je een rooster zodanig dat werknemers optimaal worden ingezet? Voor veel zorginstellingen is dat iedere dag weer een uitdaging. SoFoKleS, het arbeidsmarkt- en opleidingsfonds voor onder andere umc’s, organiseert daarom op 14 maart een ‘Slimme ochtenddienst’. Werkt u in een umc en vindt u het leuk om mee te denken over het ‘slim’ bouwen aan werktijden en roosters? Meld u dan aan!

De cao-partijen van de Cao UMC, Cao Onderzoekinstellingen en Cao Nederlandse Universiteiten zijn vertegenwoordigd in SoFoKleS, het fonds dat zich inzet voor een aantrekkelijke werkomgeving. Omdat de inzet van werknemers en slim roosteren in umc’s belangrijke thema’s zijn, organiseert SoFoKleS op donderdag 14 maart de ‘Slimme ochtenddienst’, die duurt van 08.00 tot 12.30 uur (inclusief ontbijt). De locatie moet nog worden vastgesteld, maar dit zal op een centrale plek in het land zijn.

Het doel van de bijeenkomst is om samen de eerste stap te zetten op weg naar nieuwe routes en bruikbare ideeën, met oog voor de kwaliteit van de inhoudelijke planningsaspecten als bezetting, capaciteit en werktijden. Vindt u het leuk om mee te denken over slim roosteren en heeft u goede ideeën? Zorg dan dat u deze bijeenkomst niet mist! Deelname is gratis. U kunt zich aanmelden via de website van SoFoKleS.

×Close search
Zoeken