skip to Main Content

Gezocht: ideeën voor gezond roosteren in de ggz

GGZ

Heeft u een goed idee om gezond te roosteren in de ggz en medewerkers minder te belasten? Meld u dan aan voor de ideeënwedstrijd van O&O-fonds GGZ, het arbeidsmarktfonds waarbinnen de cao-partijen van de Cao GGZ (waaronder FBZ) samenwerken.

Roosteren in de zorg is een complex proces. Het indelen van werktijden en tegelijkertijd rekening houden met beschikbaarheid en sociale en fysieke belasting van medewerkers is vaak niet eenvoudig. Gezond roosteren betekent dan ook continu zoeken naar optimale oplossingen. Maar hoe? O&O-fonds GGZ zoekt naar baanbrekende ideeën waar iedereen in de ggz van kan profiteren.

Gezocht: baanbrekende ideeën

Bent u een roostermaker die een vernieuwende en duurzame oplossing heeft bedacht om gezond te roosteren en medewerkers minder te belasten? Of een medewerker die vanuit praktijkervaring weet hoe een rooster écht werkbaar gemaakt kan worden? Of misschien heeft uw team een baanbrekend idee om werktijden slim in te delen? Stuur uw idee dan vóór 15 juni naar roosterboog@oofggz.nl en geef aan wat uw idee precies behelst, wat het in de praktijk oplevert en wat ervoor nodig is om het te realiseren. Vergeet niet uw naam, functie, organisatie en contactgegevens te vermelden.

Jury en prijs

Een jury bestaande uit mensen uit het werkveld, experts en beleidsmedewerkers zullen de inzendingen beoordelen. De deelnemers met de beste ideeën worden uitgenodigd voor een presentatie. Het winnende idee ontvangt ondersteuning van O&O-fonds GGZ voor de realisatie en implementatie. Ook krijgt de winnaar een voucher voor een geheel verzorgd diner met collega’s ter waarde van 400 euro.

×Close search
Zoeken