skip to Main Content

FBZ Rechtshulp ook voor diëtisten

Rechtshulp

Vanaf 1 maart staan de experts van FBZ Rechtshulp, onze individuele ledenservice, ook klaar voor diëtisten. Diëtisten in dienstverband die onder een van de cao’s vallen die FBZ mede namens de NVD afsluit kunnen vanaf dan voor al hun vragen of kwesties rechtstreeks met ons contact opnemen. We staan daarmee klaar voor een steeds groter wordende groep (para)medici die bij ons terecht kan voor deskundige hulp bij arbeidsrechtelijke vragen.

Of het nu gaat om een check van de arbeidsovereenkomst, een vraag over functiewaardering (FWG), een conflict bij de werkgever of hulp bij dreigend ontslag. De juridische experts van FBZ Rechtshulp kennen arbeidsvoorwaarden en rechten als geen ander en kunnen snel aan de slag. Er is recht op 10 uur dienstverlening per kalenderjaar. Direct hulp nodig? Geen probleem. Wij kunnen snel aan de slag. FBZ Rechtshulp is bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur.

Het collectieve aanbod voor de diëtisten in dienstverband geldt vanaf 1 maart 2019. Het NVD Hoofdbestuur neemt in 2020 een definitief besluit over dit nieuwe aanbod.

Meer weten? Leaflet Nieuw bij het lidmaatschap van NVD

×Close search
Zoeken