skip to Main Content

Doe mee aan de hackathon ‘Droombaan in de ggz’

GGZ

Het O&O-fonds GGZ, het arbeidsmarktfonds waarbinnen de cao-partijen van de Cao GGZ samenwerken, organiseert op 24 en 25 mei de hackathon ‘Droombaan in de ggz’. Werknemers in de ggz kunnen aan deze tweedaagse inspiratiesessie deelnemen om mee te denken over de vraag hoe de ggz een aantrekkelijke sector kan blijven om in te werken.

De cao-partijen van de Cao GGZ maken zich zorgen over de personeelstekorten en andere arbeidsmarktproblemen in de ggz. Ze hebben voor 2019 daarom aantrekkelijk werkgeverschap benoemd tot een van de speerpunten voor het O&O-fonds GGZ. Met de hackathon wordt hieraan concreet invulling gegeven.  Doel is om met werknemers in de ggz na te denken over de vraag hoe nieuwe mensen kunnen worden aangetrokken en hoe bestaand personeel kan worden behouden.

De hackathon wordt gehouden in Geldermalsen en duurt twee dagen. Deelname is gratis en volledig verzorgd, inclusief een overnachting in een hotel. Tijdens de tweedaagse worden dagelijks mini masterclasses gehouden, waarbij deelnemers kennismaken met ‘Dutch design thinking’ en samen werken aan een pitch, die aan het eind aan het eind van de twee dagen wordt gepresenteerd.

Interesse of meer weten? Kijk dan op www.studiowhy.nl/hackdeggz.

×Close search
Zoeken