skip to Main Content

Ook biomedisch technologen hebben toegang tot FBZ Rechtshulp

Rechtshulp

Steeds meer (para)medische beroepsgroepen ontdekken de meerwaarde van FBZ Rechtshulp, onze individuele ledenservice. Vanaf 1 november 2019 hebben ook biomedisch technologen toegang tot FBZ Rechtshulp. Hiertoe heeft de beroepsvereniging voor Biomedisch Technologen in de Zorg (BMTZ) onlangs besloten.

Dat betekent dat dienstverbandleden van BMTZ voor al hun vragen of problemen op arbeidsrechtelijk vlak vanaf november direct contact kunnen opnemen met een van onze juridische experts. Of het nu gaat om de beantwoording van een algemene cao-vraag, advies bij een lastig re-integratietraject of om het bijstaan een complexe ontslagzaak. Onze experts staan klaar met raad en daad.

Per kalenderjaar hebben de professionals recht op 10 uur gratis juridische dienstverlening. Het is een extra ledenvoordeel waar leden direct gebruik van kunnen maken.

Volledig vakbondspakket

FBZ Rechtshulp is exclusief voor leden van federatiepartners van FBZ die onze individuele ledenservice aanbieden. Zo moeten professionals lid zijn (of worden) van een vereniging die onze service aanbiedt. FBZ heeft geen winstoogmerk. Leden weten zich verzekerd van onze ambitie en inspanningen om het beste voor hem of haar te bereiken. Met FBZ Rechtshulp beschikken de leden over een volledig vakbondspakket. Zo behartigen we hun werknemersbelangen zowel collectief (cao’s, sociaal plannen, pensioen en arbeidsmarkt) als individueel (juridische dienstverlening).

Kijk voor meer informatie op www.fbz.nl/rechtshulp.

×Close search
Zoeken