skip to Main Content

FBZ Rechtshulp voor NVO-leden in loondienst

Vanaf 1 april 2020 kunnen alle NVO-leden in dienstverband voor al hun arbeidsrechtelijke vragen of hulp direct terecht bij de experts van FBZ Rechtshulp, onze individuele juridische ledenservice. Het maakt niet uit of u werkt in de zorg of in het onderwijs en of u onder een cao valt of een individuele arbeidsovereenkomst heeft. Het aanbod is exclusief voor alle 7.000 leden in dienstverband van NVO. U hebt recht op 10 uur gratis ondersteuning per kalenderjaar. Of het nu gaat om de check van uw arbeidsovereenkomst, een vraag over functiewaardering, een conflict bij uw werkgever of hulp bij dreigend ontslag.

Met recht deskundig

Soms zijn de afspraken met uw werkgever opeens niet meer zo helder. Of komt u in een situatie waar u juridische ondersteuning kunt gebruiken. Dan is het een zeker gevoel om gebruik te kunnen maken van FBZ Rechtshulp. Omdat wij aan de onderhandelingstafels van de grootste zorgcao’s zitten, kennen onze experts uw arbeidsvoorwaarden en rechten als geen ander. Direct hulp nodig? Geen probleem. Wij kunnen snel voor u aan de slag! Bekijk onze leaflet.

Vragen of een dringende kwestie?

Vragen? Stel ze via rechtshulp@fbz.nl. U krijgt snel antwoord. Dringend probleem? Neem direct contact op met FBZ Rechtshulp via 088 – 1344 111. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.

Compleet ‘vakbondspakket’

Via het lidmaatschap van uw vereniging rekent u automatisch op onze inzet om uw arbeidspositie te versterken. Door de aansluiting van NVO bij FBZ voor de zorg en bij FvOv, de federatie van onderwijsvakorganisaties voor het onderwijs, geniet u reeds van de voordelen van collectieve vakbondsactiviteiten. Zo heeft u bijvoorbeeld  inspraak en stemrecht bij een cao-akkoord. Met FBZ Rechtshulp behartigen we ook uw persoonlijke werknemersbelangen.

×Close search
Zoeken