skip to Main Content

FBZ Rechtshulp staat bij met raad en daad

De individuele juridische dienstverlening door FBZ is onderdeel van het lidmaatschapspakket van jouw beroepsvereniging. Je vereniging heeft daarvoor met ons een overeenkomst gesloten. Dit betekent dat je als zorgprofessional rechtstreeks terecht kunt bij onze arbeidsjuristen om deskundig en direct geholpen te worden bij al je arbeidsrechtelijke vragen of problemen. Of het nu gaat om de check van je arbeidsovereenkomst, een vraag over functiewaardering, een conflict bij je werkgever of hulp bij dreigend ontslag. Onze arbeidsjuristen kennen je arbeidsvoorwaarden en rechten als geen ander en kunnen snel voor je aan de slag. Je hebt recht op 10 uur gratis dienstverlening per kalenderjaar. Meer weten?

Met recht deskundig

Soms zijn de afspraken met je werkgever opeens niet meer zo helder. Of kom je in een situatie waar je juridische ondersteuning kunt gebruiken. Dan is het een zeker gevoel om gebruik te kunnen maken van FBZ Rechtshulp. Omdat wij aan de onderhandelingstafels van grote zorgcao’s zitten, kennen onze experts jouw arbeidsvoorwaarden en rechten als geen ander. Daardoor ben je verzekerd van deskundige juridische bijstand. Direct hulp nodig? Geen probleem. Wij kunnen snel voor je aan de slag!

Vragen of een dringende kwestie?

Vragen? Stel ze via rechtshulp@fbz.nl. Je krijgt snel antwoord. Geef aan van welke beroepsvereniging je lid bent en in hoeverre je vraag of probleem urgent is.

Compleet ‘vakbondspakket’

Via het lidmaatschap van je vereniging reken je automatisch op onze gezamenlijke inzet om je arbeidspositie te versterken. Je geniet al van de voordelen van collectieve vakbondsactiviteiten. Zo heb je bijvoorbeeld inspraak en stemrecht bij een cao-akkoord. Met FBZ Rechtshulp behartigen we ook je persoonlijke werknemersbelangen.

×Close search
Zoeken