skip to Main Content

FBZ Rechtshulp

Doordat uw vereniging onze individuele ledenservice aan u beschikbaar stelt, kunt u deskundig en direct geholpen worden bij al uw arbeidsrechtelijke vragen of problemen. Of het nu gaat om de check van uw arbeidsovereenkomst, een vraag over functiewaardering, een conflict bij uw werkgever of hulp bij dreigend ontslag. De juridische experts van FBZ Rechtshulp kennen uw arbeidsvoorwaarden en rechten als geen ander en kunnen snel voor u aan de slag. U heeft recht op 10 uur gratis dienstverlening per kalenderjaar. Meer weten?

Met recht deskundig

Soms zijn de afspraken met uw werkgever opeens niet meer zo helder. Of komt u in een situatie waar u juridische ondersteuning kunt gebruiken. Dan is het een zeker gevoel om gebruik te kunnen maken van FBZ Rechtshulp. Omdat wij aan de onderhandelingstafels van de grootste zorgcao’s zitten, kennen onze experts uw arbeidsvoorwaarden en rechten als geen ander. Daardoor bent u verzekerd van deskundige juridische bijstand. Direct hulp nodig? Geen probleem. Wij kunnen snel voor u aan de slag!

Vragen of een dringende kwestie?

Vragen? Stel ze via rechtshulp@fbz.nl. U krijgt snel antwoord. Dringend probleem? Neem direct contact op met FBZ Rechtshulp via 088 – 1344 111. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.

Compleet ‘vakbondspakket’

Via het lidmaatschap van uw vereniging rekent u automatisch op onze gezamenlijke inzet om uw arbeidspositie te versterken. U geniet reeds van de voordelen van collectieve vakbondsactiviteiten. Zo heeft u bijvoorbeeld  inspraak en stemrecht bij een cao-akkoord. Met FBZ Rechtshulp behartigen we ook uw persoonlijke werknemersbelangen.

×Close search
Zoeken