skip to Main Content

Zorginspirator lanceert eerste promotiecampagne om zorgprofessionals te ondersteunen en inspireren

Zorginspirator, hét platform dat speciaal is ontwikkeld om (potentiële) zorgprofessionals te ondersteunen bij het nadenken over hun toekomst in de zorg, gaat van start met haar promotiecampagne. Op de website vind je onder andere tips over hoe je energie uit je werk haalt en hoe je je (loopbaan)route uitstippelt.

Laat je inspireren

Met de Zorginspirator kun je aan de hand van een aantal persoonlijke vragen (over jouw opleiding, ervaring, omgeving, sector en andere relevante factoren) testen welke functies in de zorg goed bij je passen en/of welke opleidingen goed aansluiten op jouw achtergrond en wensen. Daarnaast vind je op de website van Zorginspirator tips om te bepalen wat je in de toekomst wilt en of je op de juiste plek zit. Ook kun je via het Energiekompas op een laagdrempelige manier veelvoorkomende energie- en stressbronnen in beeld brengen, zodat je weet wat je energie oplevert én wat je energie kost. Daarnaast vertellen diverse zorgprofessionals in filmpjes welke keuzes zij hebben gemaakt in hun loopbaan en wat hen dat heeft opgeleverd.

Over Zorginspirator

Zorginspirator is een platform dat in 2020 is gelanceerd op initiatief van sociale partners in de zorg, waaronder de arbeidsmarktfondsen A+O VVT, O&O-fonds GGZ, StAZ, StAG en SoFoKleS. FBZ is als cao-partij in al deze fondsen vertegenwoordigd. Het doel van Zorginspirator is om zorgprofessionals te ondersteunen bij het verkennen van loopbaanmogelijkheden en het behouden van werkplezier. Het initiatief wordt ondersteund door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

Meer informatie?

Download en deel de inspirerende filmpjes én neem vooral een kijkje op de website: www.zorginspirator.nl.

×Close search
Zoeken