skip to Main Content

Vacature: onderhandelaar arbeidsvoorwaarden voor FBZ en LAD

Onderhandelaar arbeidsvoorwaarden

Ben jij een belangenbehartiger (in spe) op het gebied van arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en arbeidsmarkt en heb je affiniteit met de zorgsector? Misschien is deze vacature dan iets voor jou! FBZ is samen met de Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD) op zoek naar een enthousiaste onderhandelaar arbeidsvoorwaarden voor 36-40 uur per week.

Wat ga je doen?

Je behartigt adequaat de belangen van artsen in dienstverband en een brede groep hoogopgeleide zorgprofessionals aan verschillende cao- en andere overlegtafels in de zorg. Je schakelt met aangesloten verenigingen, samenwerkingspartners en verbindt de belangen van de leden en bent voor hen een zichtbare en proactieve onderhandelaar. Daarnaast vertegenwoordig je de belangen van onze leden bij instellingen in de regio Zuid-Holland bij organisatiewijzigingen met gevolgen voor werknemers.

Wat verwachten we van je?

Je vindt het leuk je te bewegen in een complex werkveld met uiteenlopende belangen. Je bent een creatieve denker die oplossingen kan vinden voor de wensen en belangen van onze brede achterban. Je kan ideeën en voorstellen goed verwoorden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent in staat mensen te verbinden, met een duidelijk resultaat voor ogen. Je hebt oog voor politiek-maatschappelijke belangen en werkt goed samen. Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau. Je bent woonachtig in de regio Zuid-Holland of bereid hier regelmatig naartoe te gaan voor overleggen op instellingsniveau.

Wat stellen we daar tegenover?

Een veelzijdige, zelfstandige functie in een informele, collegiale werksfeer, de kans je verder te ontwikkelen tot een veelzijdig onderhandelaar en een marktconform salaris (afhankelijk van niveau en ervaring minimaal 5.740 en maximaal 7.950 euro), plus een maandsalaris vakantietoeslag en 2,25% eindejaarsuitkering. Je werkt in een team met negen onderhandelaars. De lijnen in onze organisatie zijn kort en informeel, zodat je snel kunt schakelen.

Geïnteresseerd?

Stuur dan vóór maandag 25 maart 2024 je motivatie met cv aan drs. Caroline van den Brekel (directeur FBZ en LAD), postbus 20058, 3502 LB Utrecht of per e-mail naar hr@lad.nl. De eerste gespreksronde staat gepland op woensdag 3 april (ochtend). Het tweede gesprek vindt  plaats op woensdag 10 april (tussen 10.00 uur – 14.00 uur). Heb je behoefte aan meer informatie, neem dan contact op met Aukje Falger, Hoofd Collectieve Belangenbehartiging via 088-13 44 100.

×Close search
Zoeken