skip to Main Content

Verwacht: publicatie over functiewaardering in algemene ziekenhuizen en ggz

In de loop van juni verschijnt een publicatie over de systematiek van FWG 3.0 en juridische materie in de algemene ziekenhuizen en in de ggz. De beroepsverenigingen ontvangen deze om te delen met hun leden. 

Veel zorgprofessionals lopen op enig moment gedurende hun carrière tegen een functiewaarderingsvraag of kwestie aan. Ze hebben niet dagelijks te maken met deze complexe materie en hebben grote behoefte aan hulp en advies. Bijvoorbeeld als iemand een nieuwe baan heeft en ingeschaald moet worden, omdat de werkgever de functiebeschrijving wil actualiseren, of omdat je het als werknemer oneens bent wat er op papier staat over je huidige functie of hoe je bent ingedeeld.

De publicatie geeft zorgprofessionals in de algemene ziekenhuizen en in de ggz handige basisinfo en nuttige tips. Het is een samenvatting van het FWG Webinar dat Vakbond FBZ in januari 2023 organiseerde voor de leden van alle aangesloten beroepsverenigingen van zorgprofessionals werkzaam in de algemene ziekenhuizen en bij ggz-instellingen. Van de 230 deelnemers had 85% te maken (of gehad) met een kwestie rondom functiewaardering.

×Close search
Zoeken