skip to Main Content

Vacature: FBZ is op zoek naar een secretaresse

FBZ is samen met de LAD op zoek naar een secretaresse (24 uur per week), die secretariële, organisatorische en administratieve ondersteuning biedt en die beschikt over uitstekende ICT-vaardigheden. Interesse of ken je een potentieel geïnteresseerde? Lees dan meer over de vacature.

In deze functie werk je zowel voor FBZ, de vakbond voor zorgprofessionals, als voor de Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD): een van de aangesloten verenigingen van FBZ. Zowel FBZ als de LAD sluiten cao’s en behartigen de werknemersbelangen in de breedste zin van het woord.

Wat ga je doen?

In deze uitdagende en veelzijdige functie bied je secretariële, organisatorische en administratieve ondersteuning aan directie, juristen, onderhandelaars en andere collega’s. Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s en stakeholders van beide verenigingen. Je werkt nauw samen in een team met vier collega’s.
Tussendoor draai je je hand niet om voor het verzenden van een mailing, beoordeel en beantwoord je de binnengekomen mail in diverse mailboxen op relevantie en urgentie en beantwoord je de telefoontjes die binnenkomen.
Voor het bestuur en de algemene vergadering van FBZ bereid je de planning en agenda voor. Je zorgt voor verzending van de vergaderstukken en maakt een verslag van de vergadering. Ook bewaak je de opvolging van de actiepunten. Voor FBZ Rechtshulp, de juridische afdeling van FBZ, ben je het eerste aanspreekpunt bij vragen van zorgprofessionals. Je registreert deze en zet ze adequaat door naar de juristen.

Wat verwachten we van je?

Is deze functie jou op het lijf geschreven en voldoe je aan de volgende eisen? Dan zoeken wij jou! We letten tijdens de selectie op de volgende punten:

  • Mbo-/hbo werk en denkniveau;
  • Je hebt een proactieve en dienstverlenende instelling;
  • Zelfstandig werken en samenwerken met een leergierige houding is jou niet vreemd;
  • Je bent klantgericht. Je vindt het leuk om te structureren en nieuwe projecten aan te gaan;
  • Je kunt snel schakelen en prioriteiten stellen en communicatief ben je zeer vaardig.

Wat bieden wij jou?

  • Een veelzijdige functie in een informele, collegiale werksfeer op een open werkvloer;
  • Een marktconform salaris (op basis van een fulltime dienstverband € 3.304,- tot maximaal € 4.519,-, afhankelijk van niveau en ervaring);
  • Een maandsalaris vakantietoeslag en 2¼ % eindejaarsuitkering;
  • Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid.

Interesse?

Stuur dan vóór 13 juni a.s. je motivatie met cv aan drs. Caroline van den Brekel (directeur FBZ) via hr@lad.nl. De eerste gespreksronde staat gepland op dinsdag 20 juni (ochtend). Het tweede gesprek vindt in de week daarop plaats (donderdag 22 juni, ochtend). Heb je behoefte aan meer informatie, neem dan contact op met Caroline van den Brekel via 088-13 44 100.

Bemiddeling en acquisitie door derden of zzp’ers wordt niet op prijs gesteld en hier wordt niet op gereageerd.

×Close search
Zoeken