skip to Main Content

Helene Rompen benoemd tot bestuurslid FBZ

De Algemene Vergadering heeft ingestemd met de benoeming van Helene Rompen als bestuurslid van FBZ. Logopedist Rompen treedt per 1 januari 2024 aan.

Naast haar werk als logopedist bij neurologische aandoeningen werkt Rompen ook als docent/onderzoeker bij de opleiding Logopedie aan de Academie Paramedische Studies van de HAN. Zij is daar ook lid van de Academieraad. Rompen is daarnaast vicevoorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie.  Rompen: “Niet alleen bij de NVLF zet ik mij in voor de ontwikkeling van het vak en de logopedisten. Ook in mijn andere functies komt dit terug.”

Haar ruime bestuurlijke ervaring en kennis van de gezondheidszorg zet Rompen graag in voor FBZ om de arbeidsomstandigheden voor zorgprofessionals te verbeteren. “Ik heb er enorm veel zin om mij als bestuurslid van FBZ in te zetten voor het verbeteren van de arbeidsomstandigheden van de grote groep zorgprofessionals die de achterban vormen van FBZ. Daarnaast wil ik graag bijdragen aan het vergroten van de zichtbaarheid van FBZ, zodat die achterban ook ziet wat wij allemaal voor hen kunnen betekenen”, aldus Rompen.

Helene Rompen volgt als algemeen bestuurslid Theo van der Bom op. Milena Babovic, bestuurslid, neemt zijn taken als penningmeester over. Het bestuur bedankt Theo voor zijn inzet en betrokkenheid van de afgelopen jaren.

 

×Close search
Zoeken