skip to Main Content

Oproep Zorginspirator: Landelijke campagne over regie op je loopbaan

CAOPZorginspirator

Hoe blijf jij als zorgprofessionals gemotiveerd en geïnspireerd? De Zorginspirator voert tot medio augustus een landelijke, gesegmenteerde online campagne met als doel mensen in de zorgsector te laten zien hoe zij zelf regie kunnen houden op hun loopbaan.

In gesprek met zorgmedewerkers

Opleidingen, functies, groeipaden of perspectief; zorginspirator.nl neemt zorgprofessionals bij de hand en leidt hen langs mogelijkheden en suggesties voor veel inspiratie.  In korte video’s gaat Zorginspirator in gesprek met vijf zorgprofessionals uit verschillende werkvelden. Zij delen hun ervaringen met en visie op een loopbaan in de zorg. Hoe beoordelen zij het belang van werkplezier? Hoe kijken ze naar de toekomst? Wat zijn tips voor collega’s of adviezen voor beleidsmakers?

Help je mee?

Om zorgprofessionals zoveel mogelijk te laten weten dat ze er niet alleen voor staan, roept De Zorginspirator zorgprofessionals op mee te helpen met de bekendmaking van de campagne. In de downloadmap vind je middelen die je kunt inzetten over zorginspirator.nl en deze campagne.

Over zorginspirator

Het platform is in 2020 gelanceerd op initiatief van sociale partners in de zorg. Dat zijn de werkgeversorganisaties en werknemersorganisaties (waaronder FBZ) in: A+O VVT, OOfGGZ, SoFoKleS (Kamer UMC), StAG, StAZ en Ambulancezorg.nl. Het wordt ondersteund door het ministerie van VWS.

×Close search
Zoeken