skip to Main Content

Oproep: doe mee aan het pensioenpanel en vul af en toe een poll in

Pensioen

Een aantal verenigingen (NVO, FVB, NIP, LAD, NAPA , NVLF en de NVD) is al ruimschoots vertegenwoordigd in ons pensioenpanel, maar bij andere beroepsverenigingen zijn nog enkele plekjes vrij. 

Bouw jij pensioen op bij PFZW en ben je bereid mee te denken over wat nodig is voor een goed pensioen voor zorgprofessionals? Doe dan mee aan het pensioenpanel van FBZ en vul af en toe een online poll in en meld je aan.

Pensioen is salaris voor later. Dat klinkt ver weg, maar als je realiseert dat je gemiddeld een dag per week werkt voor je toekomstige inkomen, is het misschien niet zo’n gek idee mee te denken met de ins en outs van de nieuwe pensioenregeling. Dit jaar treedt de nieuwe pensioenwet in werking. In de aanloop naar het nieuwe pensioenstelsel is FBZ een van de sociale partners die samen bepalen hoe de pensioenregeling er uit komt te zien.

Wie zitten er nog meer in het panel?

Het pensioenpanel bestaat uit zorgprofessionals in allerlei beroepsgroepen van de 24 aangesloten verenigingen in verschillende leeftijds- en inkomensgroepen. De nieuwe regeling moet onder meer rekening houden met de inkomensbelangen van alle generaties. De jongere generatie is op dit moment nog ondervertegenwoordigd, dus we roepen ook professionals uit deze leeftijdscategorie op om zich aan te melden. Er is geen voorkennis nodig om mee te doen.

×Close search
Zoeken