skip to Main Content

Nieuw platform koppelt zorgpersoneel aan vacatures voor COVID-19

covid-19

Er is een vacatureplatform gelanceerd dat zorgmedewerkers die een bijdrage willen én kunnen leveren in de strijd tegen COVID-19 koppelt aan zorginstellingen, GGD’en en praktijken die extra handen nodig hebben. Het platform is een initiatief van KNMG, De Geneeskundestudent en Medisch Contact.

De druk op zorgmedewerkers groeit. Tegelijkertijd bieden zorgprofessionals zich vanuit alle kanten aan om tijdelijk te helpen die druk te verminderen. Dankzij het nieuwe platform kunnen geneeskundestudenten, artsen, verpleegkundigen en andere zorgprofessionals zich opgeven als beschikbaar. Zorginstellingen kunnen op gezondheidszorgbanen.nl/covid19 gratis vacatures plaatsen voor extra personeel dat nodig is in de strijd tegen het coronavirus. Cross Media Nederland, de salespartner van het artsenvakblad, zal zorginstellingen hierbij zoveel mogelijk ondersteunen.

Het doel van dit initiatief van Medisch Contact, de KNMG, De Geneeskundestudent, Cross Media Nederland en BlueSkies is om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen zodat het personeelstekort in de zorg tijdens de coronacrisis kan verminderen.

Bekijk het platform op gezondheidszorgbanen.nl/covid19.

×Close search
Zoeken