skip to Main Content

FBZ Rechtshulp voor KNGF

Met een loondienst compleet pakket van het KNGF kan je als fysiotherapeut in de eerste en tweede lijn rechtstreeks gebruikmaken van FBZ Rechtshulp. FBZ Rechtshulp helpt bij alle arbeidsrechtelijke vragen of problemen. Of het nu gaat om de check van jouw arbeidsovereenkomst, een vraag over functiewaardering, een conflict bij je werkgever of hulp bij dreigend ontslag. De juridische experts van FBZ Rechtshulp kennen jouw arbeidsvoorwaarden en rechten als geen ander en kunnen snel voor je aan de slag.  Je hebt recht op 12 uur gratis dienstverlening per kalenderjaar.

Met recht deskundig

Soms zijn de afspraken met de werkgever opeens niet meer zo helder. Of kom je in een situatie waar je juridische ondersteuning kunt gebruiken. Dan is het een zeker gevoel om gebruik te kunnen maken van FBZ Rechtshulp. Omdat wij aan de onderhandelingstafels van de grootste zorgcao’s zitten, kennen onze experts jouw arbeidsvoorwaarden en rechten als geen ander. Daardoor ben je verzekerd van deskundige juridische bijstand. Direct hulp nodig? Geen probleem. Wij kunnen snel aan de slag!

Vragen of een dringende kwestie?

Neem in eerste instantie contact op met het KNGF via ledenvoorlichting@kngf.nl. De ledenadviseur brengt je in contact met de arbeidsjuristen van FBZ.

×Close search
Zoeken