U bevindt zich hier:
|

 

FBZ > Over FBZ > Federatiepartners
LAD
Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband
De Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD) is de werknemersorganisatie voor artsen in dienstverband in Nederland. De LAD komt op voor de belangen van álle artsen in dienstverband: van coassistent tot a(n)ios, van basisarts tot medisch specialist, van jeugdarts tot psychiater en van bedrijfsarts tot specialist ouderengeneeskunde. Ook een toenemend aantal verwante beroepsgroepen, zoals apothekers in dienstverband, technisch geneeskundigen, klinisch chemici en klinisch fysici, vertrouwen de LAD een groot deel van de belangenbehartiging toe.
 
De LAD is partij aan cao-tafels voor cao’s voor artsen en apothekers in dienstverband. Deze cao’s zijn te vinden op www.lad.nl.
 
De LAD zet zich in voor goede arbeidsvoorwaarden, onder andere via cao-afspraken. Leden kunnen bij de LAD terecht met vragen over hun arbeidssituatie. Ook ondersteunt de LAD bij arbeidsconflicten. De onderhandelaars zetten zich in voor goede cao-afspraken. FBZ onderhandelt namens de LAD over onderstaande cao’s.
Beroepsgroep
A(n)ios, Arts Maatschappij & Gezondheid, Basisarts, Bedrijfsarts, Coassistent, Hidha (Huisarts in dienst van een huisarts), Huisarts, Jeugdarts, Klinisch chemicus, Klinisch fysicus, Medisch specialist, Psychiater, SEH-arts, Specialist ouderengeneeskunde, Technisch geneeskundige, Verslavingsarts, Verzekeringsarts
Contactgegevens

Website: www.lad.nlContributietarieven
Voordelen lidmaatschap en aanmeldingsformulier

Telefoon: 088-1344100
E-mail: bureau@lad.nl