skip to Main Content

VGVZ en FBZ feliciteren Marieke Termeer met plek in de OR

OR

Geestelijk verzorger Marieke Termeer neemt opnieuw plaats in de OR van Lunet Zorg, een Brabantse instelling waar 2.500 werknemers op 100 locaties cliënten met een verstandelijke beperking ondersteunen. Marieke Termeer is daarmee het allereerste lid dat formeel namens werknemersorganisatie FBZ in de OR zitting heeft. Federatiepartner VGVZ, de Vereniging van Geestelijk Verzorgers, en FBZ zijn blij met deze mijlpaal en feliciteren Marieke dan ook van harte.

Marieke Termeer: “Ik ben er heel trots op namens FBZ in de OR plaats te nemen. Met de huidige kandidaten vormen we een voltallige OR. De tijden waarin kandidaten ruimschoots voorhanden waren, lijken tot het verleden te behoren. Ik vind het belangrijk de medezeggenschap goed te benutten en heb er zin in met mijn OR-collega’s komende tijd weer aan de slag te gaan. Het is fijn samen te werken en ondersteund te worden door onderhandelaar Joyce Kuijpers van FBZ.”

Lijst FBZ

Overal in het land vervullen (zorg)professionals namens een bij FBZ aangesloten vereniging een actieve rol in de OR. FBZ ondersteunt dat van harte, omdat we het van belang vinden dat zij invloed uitoefenen op organisatiebeslissingen, zodat deze weloverwogen genomen worden. Immers, professionals weten als geen ander wat van belang is voor goede zorg en de werkvloer. Alle federatiepartners binnen FBZ hebben besloten om de deelname aan medezeggenschap een boost te geven. Daarom kunnen professionals zich nu rechtstreeks via cao-partij FBZ kandidaat stellen voor de OR van hun instelling. We leggen daarvoor komende periode contact met de OR’en van zo’n 1000 instellingen.

×Close search
Zoeken