skip to Main Content

Safe the date Schrapsessie Regeldruk in verpleeghuiszorg: 27 november

VVT

Administratieve lasten zorgen voor frustraties in de zorg. Daar gaan we wat aan doen tijdens de Schrapsessie Regeldruk. Samen met uw collega’s in de VVT gaan deelnemers aan de slag om de regeldruk binnen hun organisatie in kaart te brengen en terug te dringen. Ook landelijke partijen slaan de handen ineen om te werken aan minder regels en meer tijd voor zorg. Doe mee en meld uw team aan voor de schrapsessie op 27 november 2018!

Meer tijd voor zorg

Tijdens de schrap- en verbetersessie krijgen deelnemers inzicht in de regeldruk binnen hun organisatie. Ze krijgen tools mee om samen te bepalen welke regels ze kunnen afschaffen of juist efficiënter kunnen inrichten. Laat u inspireren door goede voorbeelden en ideeën van andere zorgorganisaties en leer van elkaars ervaring.

Programma en aanmelden

Meer informatie en het programma volgt. U kunt uw team wel vast aanmelden voor de bijeenkomst. Een team bestaat bij voorkeur uit een afvaardiging van zorgmedewerkers, bestuur of management en kwaliteit-/beleidsmedewerkers. De bijeenkomst is in Utrecht (de precieze locatie volgt). Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Programma Ontregel de Zorg

De schrapsessie wordt georganiseerd door ActiZ, CNV, FNV, FBZ, NU’91 en Zorgthuisnl, in samenwerking met het ministerie van VWS en Vilans. De schrapsessie draagt bij aan het programma Ontregel de Zorg. In 2019 worden er nog 14 bijeenkomsten georganiseerd rondom het verminderen van regeldruk. Houd de website Ontregel de Zorg in de gaten voor meer informatie.

×Close search
Zoeken