skip to Main Content

Landelijke OR-dag ziekenhuizen: Impact van technologie

Ziekenhuizen

Wat is de invloed van nieuwe technologieën op het werk in de ziekenhuisbranche? Wat betekent dit voor de medewerkers en hoe kun je hier als ondernemingsraad (OR) op inspelen? Deze zeer actuele vragen staan centraal tijdens de zesde medezeggenschapsdag voor de ziekenhuizen.

Deze (kosteloze) bijeenkomst belooft weer volop inspiratie en praktische tips te bieden aan leden van ondernemingsraden en kaderleden uit algemene ziekenhuizen, revalidatiecentra en categorale instellingen. Ook is er voldoende tijd om met elkaar kennis en ervaringen uit te wisselen.

Interessante sprekers

Op de medezeggenschapsdag ontmoet u een keur aan interessante sprekers. Robbert Coenmans, promovendus op de Universiteit Tilburg, spreekt over zijn onderzoek naar hoe technologie de arbeidsmarkt beïnvloedt. Ook gaat hij in op de rol van de OR bij technologiebeslissingen in de organisatie. Astrid Westerbeek van FWG doet verslag van recent onderzoek naar veranderingen in functies door technologie en innovatie in de ziekenhuisbranche. Niko Manshanden vertelt hoe de OR het overzicht houdt en betrokken blijft bij het technologiebeleid van de organisatie.

Waar en wanneer?

Datum : 29 november van 10:00 tot 16:30 uur
Locatie : The Colour Kitchen, Utrecht

Meld u alvast aan

Het volledige programma is na de zomer bekend. Meldt u zich nu alvast aan door te mailen naar staz@caop.nl.

Over StAZ

De Stichting Arbeidsmarkt Ziekenhuizen (StAZ) is een samenwerkingsverband van werkgevers- en werknemersorganisaties in de ziekenhuisbranche op het gebied van arbeidsmarktbeleid. StAZ streeft naar een aantrekkelijke ziekenhuisbranche. Partijen ontplooien gezamenlijk activiteiten en verspreiden de ontwikkelde producten op brancheniveau. Meer weten? Kijk op www.staz.nl.

×Close search
Zoeken