skip to Main Content

Interactieve en geactualiseerde app Cao Ziekenhuizen

Ziekenhuizen

De app van de Cao Ziekenhuizen is vernieuwd en geactualiseerd in verband met de nieuwe cao. De interactieve app heeft een modernere uitstraling gekregen. Vanuit de veelgestelde vragen en de rekentools kan nu meteen doorgeklikt worden naar gerelateerde cao-artikelen.

Snel afspraken nakijken op ieder moment

De Cao Ziekenhuizen loopt van 1 januari 2017 tot 1 april 2019. Met de app kunt u de cao-afspraken op ieder moment raadplegen via smartphone of tablet. Bent u op zoek naar specifieke afspraken, bijvoorbeeld over ziekte of vakantiedagen, dan kunt u in de app zoeken op trefwoord. Daarmee zijn snel de cao-artikelen in te zien over dit onderwerp. Daarnaast is het ook mogelijk om te bladeren per hoofdstuk of artikel.

Rekentools

In de drie rekentools van de vernieuwde cao-app zijn de nieuwe salaristabellen verwerkt. Berekenen hoeveel feestdaguren u hebt per jaar? Dat kan via de cao-app, rekening houdend met het aantal uren per week dat u werkt en de arbeidsuren op jaarbasis. Ook het Persoonlijk Levensfasebudget (PLB) en de Onregelmatigheidstoeslag (ORT) zijn eenvoudig te berekenen door enkele gegevens in te voeren. Deze berekeningen gelden voor de gemiddelde werknemer, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

FAQ, agenda en relevante links

Vanuit de rekentools en de meest gestelde vragen (FAQ) kunt u nu ook meteen doorklikken naar het bijbehorende cao-artikel. Verder bevat de app een vernieuwde agenda (waarin de feestdagen staan en voor de branche belangrijke data) en links. Dit zijn bijvoorbeeld links naar de arbocatalogus, informatie van de Rijksoverheid of informatie over het pensioen. De app is geschikt voor de besturingssystemen iOS en Android en is gratis te downloaden in de Apple App Store en in de Google Play Store.

×Close search
Zoeken