skip to Main Content

Compleet vernieuwde app Cao GGZ nu beschikbaar

GGZ

Altijd de laatste cao-afspraken uit de ggz op zak hebben? Download dan nu de compleet vernieuwde app Cao GGZ. Niet alleen zijn alle bepalingen uit de cao 2017-2019 gemakkelijk mobiel te raadplegen, maar de app bevat ook een aantal handige rekentools én slimme nieuwe functies om teksten te markeren en delen. Bovendien is de app voorzien van een compleet nieuw en fris uiterlijk.

Alle afspraken uit de Cao GGZ 2017-2019 zijn verwerkt in de nieuwste versie van de app, die beschikbaar is voor iOS en Android. U kunt de app gebruiken voor het opzoeken van salarisgerelateerde onderwerpen (zoals salarisschaal, bijzondere toeslagen, salarisgarantieregelingen) of afspraken over vrije dagen en werktijden.

Nieuwe functies en handige rekentools

Extra handig is de nieuwe functie waarmee u delen uit de cao-tekst mailt naar anderen. Ook maakt u in de nieuwste versie eenvoudig bookmarks aan, zodat u bepaalde afspraken simpel kunt terugvinden. Daarnaast heeft de nieuwe app vier handige tools waarmee u berekeningen maakt van het aantal te werken uren, het Levensfasebudget, de ORT en de ingangs- en einddatum van zwangerschaps- en bevallingsverlof.

Over O&O-fonds GGZ

De app Cao GGZ is een initiatief van O&O-fonds GGZ, een samenwerking van GGZ Nederland, CNV, FBZ, FNV  en NU’91.

×Close search
Zoeken